Naar de content

Dit zijn wij

Welkom in de wereld van leidingen en kabels. Daar waar we met een netwerk van mensen, structuur geven aan het netwerk van boven- en ondergrondse infra. Zo gaan wij sterk, sociaal en innovatief de toekomst tegemoet.

Mensenwerk
door mensen,
voor mensen

Dit mensenwerk is direct verbonden met mens en werk. Van een veilig getapt glas water in de keuken tot aan de intercontinentale conference call met een leidinggevende. Onze mensen maken het vanuit de verschillende bedrijven mogelijk. Het vormt onze merkbelofte “door mensen, voor mensen” en duidt richting de samenleving het pakken van onze rol en intern op de zorg voor onze medewerkers en ketenpartners.

Veilig.
Vertrouwd.
Vooruit.

Want hoe verschillend we ook zijn, één ding verbindt ons allemaal: iedereen heeft behoefte aan nut. Het is ons bestaansrecht. Wij vinden het dan ook belangrijk dat iedereen, van de goede buur tot aan de verre vriend kan aarden. Zich thuis en op het werk veilig voelt. Respect voor onze omgeving is dan essentieel. Respect voor mens én respect voor milieu. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan daarbij centraal.

Diensten

Van binnenstad tot buitengebied en van woonwijk tot industrieterrein; wij voorzien er dag in, dag uit het nut van morgen. Dit doen wij op basis van onze expertises gas, water, elektra en data.

Hier komen we vandaan

Waar komen wij vandaan en hoe zijn we hier gekomen? Wij nemen u op basis van de belangrijkste mijlpalen graag mee in de geschiedenis en ontwikkeling van ons familiebedrijf. Te beginnen in 1964 toen Dik van Voskuilen een machine kocht en Van Voskuilen Infratechniek werd geboren. De, toen nog, eenmanszaak is in de loop der jaren uitgegroeid tot het (h)echte familiebedrijf zoals we dat vandaag de dag kennen.

Wij werken o.a. voor