Naar de content

VERGROOT JOUW INFRAWERELD

Bij Van Voskuilen staan wij dagelijks voor de mooiste uitdagingen. Voornamelijk onder, maar ook bóven de grond. Gas, water, warmte en elektra. Wij zoeken continu de beste oplossing voor elk infraproject. Dit kunnen wij niet zonder een doordacht team aan bevlogen mensen met een gezonde dosis aan kennis en kunde. Van Voskuilen Infra College helpt je graag jouw infrawereld te vergroten en de onze verder te verkennen!

Vakopleidingen

De energietransitie is in volle gang en dat vergt de nodige kennis, vakkundigheid en nieuwe vaardigheden. Door middel van diverse opleidingen stuwen wij jouw knowhow naar een hoger niveau, zodat jij straks als een pro elk project goed en veilig aanvliegt en afrondt.

Wij bieden een tweetal vakopleidingen op MBO-niveau aan:

  1. Monteur elektra
  2. Monteur Gas, Water & Warmte

 

Eén dag theorie en één dag praktijk wisselen elkaar om de week af, waarbij het theoretische gedeelte plaatsvindt op onze cursuslocatie in Ede en het praktijkgedeelte in Benthuizen. Onze praktijkgerichte opleidingen hebben een open en informeel karakter binnen een veilige omgeving en duren gemiddeld twee jaar. Na het behalen van je diploma bieden wij jou in plaats van een tijdelijk contract een vast dienstverband aan.

OVERIGE OPLEIDINGEN

Veiligheidsopleidingen

Veiligheid is bij Van Voskuilen van groot belang. Na een werkdag keert iedereen nu eenmaal graag veilig en gezond naar huis.

– OPM – Operationeel Medewerker vervuilde grond
– Veilig Werken langs de Weg
– VCA
– Veiligheidinstructies Aardgas (VIAG)
– Bedrijfsvoering Elektrische Installaties (BEI)
– Bedrijfshulpverlening (BHV)

Traineeship

Jonge MBO’ers en HBO’ers die net hun diploma hebben behaald, volgen een programma bij Van Voskuilen. Hierdoor ontdekken zij wat ze binnen Van Voskuilen willen gaan doen.

UITVOERDER OF WERKVOORBEREIDER

Deze opleiding is bedoeld voor zij-instromers die graag als uitvoerder of werkvoorbereider aan de slag gaan. Deze opleiding gaat in het voorjaar van 2023 van start in samenwerking met Technical Valley in Ermelo.

VOSKUILEN MANAGEMENT PROGRAMMA

Een intern programma waarbij ons management de kans krijgt zich verder te profileren binnen onze organisatie en hun kennis en kunde verder uit te diepen.

INTRODUCTIEPROGRAMMA NIEUWE MEDEWERKERS

Wij vinden het belangrijk dat een nieuwe collega zich snel wegwijs kan maken binnen onze organisatie. Je maakt kennis met alle facetten van ons mooie bedrijf, ontmoet onze enthousiaste collega’s en weet na afloop precies hoe Van Voskuilen in elkaar steekt.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Bij Van Voskuilen staat de mens altijd centraal en is plezier hebben in je werk van groot belang. Ons credo luidt niet voor niets ‘Door mensen. Voor mensen.’ Blijf ontwikkelen en wordt de betere versie van jezelf door middel van ons Persoonlijk Ontwikkelingstraject.

WORKSHOPS & KENNISSESSIES

Er zijn geregeld workshops en/of kennissessies, waar medewerkers van Van Voskuilen zich op kunnen inschrijven. De onderwerpen zijn zeer divers, van contractmanagement tot inhoudelijke softwareprogramma’s, van verzuimbegeleiding tot aan pensioenuitleg.

Contact

Leergierig of nieuwsgierig? Neem dan snel contact met ons op!
Wij verkennen graag samen met jou de nodige mogelijkheden.

Wij werken o.a. voor